EDIT: Kaksi upeaa mallia löydetty ja musiikkivideo kuvattu. Kappale ”Onnesta vapiseva sisin” julkaistaan toukokuussa 2022.

Auta toteuttamaan yksi musaunelma! Haussa musiikkivideolle esiintymään seuraavanlaiset hahmot:

– ruutuiältään 20–45 -vuotias henkilö, jolla yllä hääpuku (sukupuolella ei väliä, kunhan on juhlava asu yllä ja valmis esittämään avioituvaa. Tämä hääasu pitäisi siis löytyä omasta takaa ja sopia henkilön ylle).

– ruutuiältään 20–45 -vuotias henkilö esittämään tämän avioituvan henkilön kumppania. Videolla tämä henkilö esiintyy kuitenkin ihan arkisissa asusteissa.

Tosiaan voi olla heteropari, miespari tai naispari tai ihan mitä sukupuolta vaan, kunhan molemmat kuvattavat luontevaksi parina esiintymisen kokevat. Kuvaukset ovat su 24.4.2022 Helsingin keskustassa. Kuvauksiin on hyvä varata aikaa noin 3-4 h / henkilö. Henkilöiden ei tarvitse olla kuvauspaikalla yhtäaikaisesti.

Musiikkivideo julkaistaan touko–kesäkuussa, joten kuvaus ei sovi henkilölle joka haluat pitää ensi kesän hääasun vielä salaisuutena.

Kyseessä on oman singlejulkaisuni musiikkivideo. Tyylinä on suomenkielinen folk-henkinen laulelma, jonka aiheena on onni. Jos olet kiinnostunut ja käytettävissä, ota yhteyttä somekanavissani tai osoitteeseen heli@helijarvenpaa.fi niin kerron lisää.

Korvaan kuvauspäivästä tulevat kulut, tarjoan lounaan ja joku pieni kuvauspalkkiokin on mahdollinen, esitä tarjouksesi!

Aikaisempia musavideoprojektejani löytyy tältä soittolistalta: