Kuvassa teksti "Can't buy my love!.Blogini ja Youtube-kanavani ovat kehittyneet siihen pisteeseen, että on aika linjata julkisesti ajatuksiani kaupallisesta yhteistyöstä.  Tässä ei ole mitään hämyistä tai yllättävää. Olen markkinointiviestinnän ammattilainen ja bloggaaminen ja tubettaminen on puolestaan harrastukseni. En tee tätä tavoitteellisesta euronkiillot silmissäni vaan siksi, että itse nautin kirjoittamisesta ja asioiden ääneen puhuminen auttaa selkeyttämään omiakin ajatuksia eri teemoista.

Linjaukseni kaupalliseen yhteistyöhön liittyen:

  1. Suhtaudun yhteistyöehdotuksiin positiivisesti. Sparraan mielelläni markkinointiviestinnän kysymyksissä. Osallistun myös kouluttajana ja puhujana mielelläni erilaisiin tapahtumiin. En kuitenkaan tee yhteistyötä, joka olisi kilpailevaa toimintaa työnantajani Sysartin kanssa. Mutta aina voi kysyä vinkkejä muista sisällöntuotannon ammatillaisista, tunnen hyviä tyyppejä!
  2. Sanon suoraan, jos koen yhteistyötä ehdottavan tahon ja oman arvomaailmani ja toiminnan välillä merkityksellisiä ristiriitoja, jotka estäisivät minua toimimasta yhteistyökumppanina parhaalla mahdollisella tavalla.
  3. Jos suosittelen jotain asiaa, perustuu suositus suoraan omiin kokemuksiini. Minulle ei siis voi syötää mainoslauseita eteenpäin hoettavaksi. Seuraajani tietävät, että sanojeni takana eivät ole sponsorieurot vaan omat näkemykseni.
  4. Kerron suoraan, jos blogi- tai vlogipostaukseni takana on kaupallista yhteistyötä.
  5. Olen markkinointiviestinnän ammattilainen ja osaan hinnoitella palveluni selkeästi. Yhteistyökumppanini voi luottaa siihen, että hoidan homman ja kerron myös suoraan, jos jokin ei ole omaa ydinosaamistani.

Yhteistyöasioissa minut tavoittaa somekanavistani sekä osoitteesta heli@helijarvenpaa.fi