Kaipaatko vinkkejä siihen, miten ja mistä löytää lauluntekokavereita tai vaikkapa esittäjiä omille biiseillesi? Olin toukokuussa 2023 Musamimmien ja muusien sekä F-Musiikin emännöimässä musantekijöiden päivässä kertomassa omia kokemuksiani musa-alan verkoston kasvattamisesta. Sain instagramin kautta palautetta, että esityksestä toivottaisiin myös etäversiota.  Nyt on aika vastata lupauksiin:

”Musaverkoston kasvattaminen”, maksuton webinaaritallenne

Tässä webinaarissa kerron miten sain ensimmäiset kontaktini lauluntekijän uraa aloitellessani ja mitä mokia tein. Lisäksi kerron, millaisia verkostoitumiskeinoja olen kokeillut viimeisen vuoden aikana ja kokenut toimivaksi.

Tilaa itsellesi maksuton musantekijän uutiskirje

Jos haluat lisää vinkkejä oman musan julkaisemiseen ja markkinointiin liittyen, niin suosittelen maksuttoman uutiskirjeen tilaamista. Infopaketin tilaajana saat vinkkejä esimerkiksi sävellys- ja kirjoituskilpailuista, alan tapahtumista, apurahojen hakukausista ja hyvistä informatiivisistä sisällöistä. Tarjolla myös musa-ja kirjasuosituksia, eli viihdyttävää ja antoisaa sisältöä. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin itse haluat.

Jos sinua kiinnostaa saada tällaiset jutut suoraan sähköpostiisi, niin pistähän tästä tilaten ja kohta alkaa helistä: