Onko sinulla kappale jo valmiina, muttet tiedä, miten saisit sen kuultaville? Oletko ensimmäistä kertaa julkaisemassa omaa musiikkiasi? Tule mukaan nyt alkavalle kurssille, jonka avulla tiedät, miten saat kappaleesi Spotifyyn ja muihin musa-alustoihin. Lisäksi saat vinkit oman musasi markkinointiin. Tästä pääset suoraan kurssiohjelmaan ja ilmoittautumiseen.

Olin itse kymmenen vuotta sitten tilanteessa, jossa pöytälaatikkoni oli täynnä biisiaihoita ja valmiita demojakin. Arkailin ja mietin, olisiko kappaleiden valmiiksi työstäminen ja julkaisu mahdollista. Internet on täynnä ohjeita musantekoon liittyen, mutta indiemusan julkaisuprosessiin ja markkinointiin liittyvät ohjeet ovat hajallaan eri sivustoilla ja oli todella vaikea hahmottaa, missä järjestyksessä asiat kannattaa tehdä ja kuinka paljon aikaa kuhunkin vaiheeseen tulee varata.

Nyt julkaistuani parikymmentä kappaletta haluan auttaa muita oman musan tekijöitä ja jakaa sekä mokani että kokeilujen kautta oppimani asiat. Olen koonnut kuusiosaisen kurssin, jonka käytyäsi tiedät, miten saat julkaistua ja markkinoitua musiikkiasi. Saat käyttösi omakustannemusan julkaisijan muistilistan sekä paljon käytännön vinkkejä etenemiseen.

Kurssi sopii etenkin ensimmäistä julkaisuaan tekeville. Jos sinulla on jo biisi valmiina, voit edetä kurssilla siten, että lopuksi kaikki on valmiina julkaisua varten. Tai jos vasta harkitset biisin julkaisua, voit tulla hakemaan kattavan infopaketin siitä, miten tulevaisuudessa toimia.

Tervetuloa mukaan – laitetaan sun musa jakoon maailmalle!