“Onnesta vapiseva sisin” on julkaisemani uusi kaason laulu. Häitä suunnitteleville maksutta tarjolla ovat myös kappaleen säestyslaput sekä laulajien käyttöön tarkoitettu taustanauha.

En löytänyt kaason laulua, joten päätin kirjoittaa sen

Olin laulukeikalla ystäväni häissä. Keikkaa valmistellessa huomasin, ettei löytynyt kappaletta, joka olisi ollut kirjoitettu esitettäväksi häissä nimenomaan läheisen ystävän näkökulmasta. Kirjoitin Googleen sekä Spotifyyn haun “kaason laulu”, enkä löytänyt yhtään hakuun osuvaa kappaletta.

Mietin, millainen rooli hääparin läheisille on hääkäsikirjoituksessa perinteisesti annettu: isä saattaa alttarille ja sulhanen pitää puheen. Jääkö kaason ja äidin tehtäväksi kyynelehtiä hillitysti ja huolehtia kahvi pöytään?

Mielestäni tarvitsemme äidin/kaason laulun vaihtoehdoksi hääohjelmaan. Tästä lähtökohdasta syntyi 25.2.2022  julkaistava “Onnesta vapiseva sisin” Kappale kuvaa sitä värisevää jännitystä, joka on ilmoilla, kun itselle tärkeä ihminen heittäytyy rakkauteen.

Kuuntele kappale Spotifyssa

Lataa maksutta “Kaason laulun” taustanauha hääesitykseesi

“Pitäydyin kappaleessa yksinkertaisessa laulu+kitara sovituksessa, jotta laulun häissä esitettäväksi haluavat voivat helposti kuulla, miltä kappale kuulostaa kevyesti säestettynä. Tarjoan “Kaason laulusta” kiinnostuneille laulun sanat ja soinnut käyttöön. Bonuksena vielä tarjoan mahdollisuuden maksutta ladata myös julkaisun instrumentaalit ja taustalaulut sisältävän ääniteversion. Sitä laulajat voivat vapaasti käyttää häätilaisuuksissa ja muissa perhejuhlissa taustanauhanaan.

Onnesta vapiseva sisin, sanat ja soinnut
Onnesta vapiseva sisin, instrumentaali + taustalaulut

Kappaleen tekijätiedot:
Sävel ja sanat: Heli Järvenpää
Esittäjä: Heli Järvenpää
Kitara: Olli Rinne
Tuottaja: Moonic Oy / Otu Suurmunne
ISRC: QZHN72202472